ພາກປະຕິບັດຕົວຈີງວິຊາການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມໃນບາເຫຼົ້າ S7 - ຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ

ກົດເມົ້າໃສ່ທີ່ນີ້ ເວບໄຊຂອງໂຮງຮຽນເຕັກນິກ-ວິຊາຊີບແບບປະສົມແຂວງໄຊຍະບູລີ

ເລືອກພາສາ

วันอังคารที่ 13 ตุลาคม พ.ศ. 2563

ພາກປະຕິບັດຕົວຈີງວິຊາການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມໃນບາເຫຼົ້າ S7

ຄຽງຄູ່ກັບການສອນພາກທິດສະດີກໍ່ແມ່ນພາກປະຕິບັດທີ່ຈະຊ່ວຍໃຫ້ບັນດານັກສືກສາໄດ້ທັງຄວາມຮູ້, ຄວາມສາມາດ ແລະ ທັກສະ. ນີ້ແມ່ນວິຊາການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມໃນບາເຫຼົ້າ ສອນໂດຍ ອາຈານ ຂັນເງິນ ກັນທະວົງ ນັກສືກສາຫຼັກສູດ 12+2 ສົກ 2019-2020 ຈຳນວນນັກສືກສາ 60 ຄົນ




























ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

ສົນທະນາ