ໃນວາລະການເປີດສົກຮຽນໃຫມ່ ສົກຮຽນ 2020-2021 ໃນວັນທີ່ 5/10/2020 ທາງພະແນກບໍລິການກໍ່ໄດ້ມີການຮຽນກົດລະບຽບໃຫ້ບັນດານັກສືກສາ 2 ສາຂາ ຄື: ສາຂາ ປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ ປະກອບມີນັກສືກສາ ປີ 2 ຫຼັກສູດ 12+2, ນັກສືກສາ ປີ 1,2,3 ຫຼັກສູດ 9+3 ແລະ ສາຂາ ບໍລິຫານ ປີ 2 ຫຼັກສູດ 12+2 ເຊີ່ງເປັນປະທານອ່ານກົດລະບຽບໂດຍ ທ່ານ ນາງ ຄຳຫຼ້າ ແກ້ວວັນຄຳ ເຊີ່ງເປັນຫົວໜ້າພະແນກບໍລິການ ມີພາບບັນຍາກາດໃນງານດັ່ງນີ້:
ທ່ານ ນາງ ຄຳຫຼ້າ ແກ້ວວັນຄຳ ຫົວໜ້າພະແນກບໍລິການ ນັກສືກສາສາຂາ ປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ບໍລິຫານ
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น