ຮຽນກົດລະບຽບໃຫ້ນັກສືກສາໃນພະແນກບໍລິການ - ຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ

ກົດເມົ້າໃສ່ທີ່ນີ້ ເວບໄຊຂອງໂຮງຮຽນເຕັກນິກ-ວິຊາຊີບແບບປະສົມແຂວງໄຊຍະບູລີ

ເລືອກພາສາ

วันอังคารที่ 13 ตุลาคม พ.ศ. 2563

ຮຽນກົດລະບຽບໃຫ້ນັກສືກສາໃນພະແນກບໍລິການ

 ໃນວາລະການເປີດສົກຮຽນໃຫມ່ ສົກຮຽນ 2020-2021 ໃນວັນທີ່ 5/10/2020 ທາງພະແນກບໍລິການກໍ່ໄດ້ມີການຮຽນກົດລະບຽບໃຫ້ບັນດານັກສືກສາ 2 ສາຂາ ຄື: ສາຂາ ປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ ປະກອບມີນັກສືກສາ ປີ 2 ຫຼັກສູດ 12+2, ນັກສືກສາ ປີ 1,2,3 ຫຼັກສູດ 9+3 ແລະ  ສາຂາ ບໍລິຫານ ປີ 2 ຫຼັກສູດ 12+2 ເຊີ່ງເປັນປະທານອ່ານກົດລະບຽບໂດຍ ທ່ານ ນາງ ຄຳຫຼ້າ ແກ້ວວັນຄຳ ເຊີ່ງເປັນຫົວໜ້າພະແນກບໍລິການ ມີພາບບັນຍາກາດໃນງານດັ່ງນີ້:  

                                         ທ່ານ ນາງ ຄຳຫຼ້າ ແກ້ວວັນຄຳ ຫົວໜ້າພະແນກບໍລິການ

 
                                           ນັກສືກສາສາຂາ ປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ບໍລິຫານ

                                           ບັນຍາກາດການຮັບຟັງກົດລະບຽບ


                             ທ່ານ ນາງ ລັດສະໝີ ຮອງພະແນກບໍລິການ ກ່າວເປີດພິທີ

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

ສົນທະນາ