ຮຽນກົດລະບຽບໃຫ້ນັກສືກສາໃນພະແນກບໍລິການ - ຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ

ກົດເມົ້າໃສ່ທີ່ນີ້ ເວບໄຊຂອງໂຮງຮຽນເຕັກນິກ-ວິຊາຊີບແບບປະສົມແຂວງໄຊຍະບູລີ

ເລືອກພາສາ

วันอังคารที่ 13 ตุลาคม พ.ศ. 2563

demo-image

ຮຽນກົດລະບຽບໃຫ້ນັກສືກສາໃນພະແນກບໍລິການ

 ໃນວາລະການເປີດສົກຮຽນໃຫມ່ ສົກຮຽນ 2020-2021 ໃນວັນທີ່ 5/10/2020 ທາງພະແນກບໍລິການກໍ່ໄດ້ມີການຮຽນກົດລະບຽບໃຫ້ບັນດານັກສືກສາ 2 ສາຂາ ຄື: ສາຂາ ປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ ປະກອບມີນັກສືກສາ ປີ 2 ຫຼັກສູດ 12+2, ນັກສືກສາ ປີ 1,2,3 ຫຼັກສູດ 9+3 ແລະ  ສາຂາ ບໍລິຫານ ປີ 2 ຫຼັກສູດ 12+2 ເຊີ່ງເປັນປະທານອ່ານກົດລະບຽບໂດຍ ທ່ານ ນາງ ຄຳຫຼ້າ ແກ້ວວັນຄຳ ເຊີ່ງເປັນຫົວໜ້າພະແນກບໍລິການ ມີພາບບັນຍາກາດໃນງານດັ່ງນີ້:  

1cf77240-5971-4475-b4d3-273fda2ed7cb
                                         ທ່ານ ນາງ ຄຳຫຼ້າ ແກ້ວວັນຄຳ ຫົວໜ້າພະແນກບໍລິການ

68d35fa3-c9ee-4f44-8369-ccfe866ade53
 
                                           ນັກສືກສາສາຂາ ປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ບໍລິຫານ

487e5647-c1a4-459b-ac97-12482ad737c1
                                           ບັນຍາກາດການຮັບຟັງກົດລະບຽບ

977b9eef-64bb-489c-9ad3-e2818b4051c2

                             ທ່ານ ນາງ ລັດສະໝີ ຮອງພະແນກບໍລິການ ກ່າວເປີດພິທີ

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

ສົນທະນາ