ການຮຽນ-ການສອນວິຊາການກະກຽມເຂົ້າຈີ່, ເຄັກ, ເຂົ້່າໜົມປະເພດອົບ ແລະ ອາຫານຫວານຂັ້ນພື້ນຖານ S6 - ຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ

ກົດເມົ້າໃສ່ທີ່ນີ້ ເວບໄຊຂອງໂຮງຮຽນເຕັກນິກ-ວິຊາຊີບແບບປະສົມແຂວງໄຊຍະບູລີ

ເລືອກພາສາ

วันพุธที่ 14 ตุลาคม พ.ศ. 2563

ການຮຽນ-ການສອນວິຊາການກະກຽມເຂົ້າຈີ່, ເຄັກ, ເຂົ້່າໜົມປະເພດອົບ ແລະ ອາຫານຫວານຂັ້ນພື້ນຖານ S6

 ບັນຍາກາດການຮຽນ-ການສອນຜະລິດຕະພັນເບເກີລີໃນວິຊາ ການກະກຽມເຂົ້າຈີ່, ເຄັກ, ເຂົ້່າໜົມປະເພດອົບ ແລະ ອາຫານຫວານຂັ້ນພື້ນຖານ S6 ສອນໂດຍ ອາຈານ ລັດສະໝີ ພັນທະວົງ ນັກສືກສາ ຫຼັກສູດ 12+2 ສົກສືກສາ 2019-2020





























































































ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

ສົນທະນາ