ການຮຽນ-ການສອນໃນການປະຕິບັດຕົວຈີງໝວດວິຊາສະເພາະ S2 ວິຊາ ການກະກຽມ ແລະ ປຸງແຕ່ງອາຫານລາວ ສອນໂດຍ ອຈ ສຸກດາລິນ ອັດສະຈັນ ນັກສືກສາ ຫຼັກສູດ 12+2 ສົກສືກສາ 2020-2021
ເລືອກພາສາ
วันอังคารที่ 13 ตุลาคม พ.ศ. 2563
Home
Unlabelled
ໝວດວິຊາສະເພາະ S2 ການກະກຽມ ແລະ ປຸງແຕ່ງອາຫານລາວ
ໝວດວິຊາສະເພາະ S2 ການກະກຽມ ແລະ ປຸງແຕ່ງອາຫານລາວ
สมัครสมาชิก:
ส่งความคิดเห็น (Atom)
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น