ການຮຽນ-ການສອນໃນພາກປະຕິບັດຕົວຈີງໃນວິຊາການປຸງແຕ່ງອາຫານໃນວິຊາການແນະນຳກັບຫຼັກການພື້ນຖານໃນການປຸງແຕ່ງອາຫານ S1 ສອນໂດຍ ອາຈານ ລັດສະໝີ ພັນທະວົງ ນັກສືກສາສາຂາປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການ ສົກສືກສາ 2019-2020 ແລະ 2020-2021
ເລືອກພາສາ
วันพุธที่ 14 ตุลาคม พ.ศ. 2563
Home
Unlabelled
ການປຸງແຕ່ງອາຫານໃນວິຊາການແນະນຳກັບຫຼັກການພື້ນຖານໃນການປຸງແຕ່ງອາຫານ S1
ການປຸງແຕ່ງອາຫານໃນວິຊາການແນະນຳກັບຫຼັກການພື້ນຖານໃນການປຸງແຕ່ງອາຫານ S1
สมัครสมาชิก:
ส่งความคิดเห็น (Atom)
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น