ການປຸງແຕ່ງອາຫານໃນວິຊາການແນະນຳກັບຫຼັກການພື້ນຖານໃນການປຸງແຕ່ງອາຫານ S1 - ຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ

ກົດເມົ້າໃສ່ທີ່ນີ້ ເວບໄຊຂອງໂຮງຮຽນເຕັກນິກ-ວິຊາຊີບແບບປະສົມແຂວງໄຊຍະບູລີ

ເລືອກພາສາ

วันพุธที่ 14 ตุลาคม พ.ศ. 2563

ການປຸງແຕ່ງອາຫານໃນວິຊາການແນະນຳກັບຫຼັກການພື້ນຖານໃນການປຸງແຕ່ງອາຫານ S1

 ການຮຽນ-ການສອນໃນພາກປະຕິບັດຕົວຈີງໃນວິຊາການປຸງແຕ່ງອາຫານໃນວິຊາການແນະນຳກັບຫຼັກການພື້ນຖານໃນການປຸງແຕ່ງອາຫານ S1 ສອນໂດຍ ອາຈານ ລັດສະໝີ ພັນທະວົງ ນັກສືກສາສາຂາປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການ ສົກສືກສາ 2019-2020 ແລະ 2020-2021




























































ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

ສົນທະນາ