ການປຸງແຕ່ງອາຫານໃນວິຊາການແນະນຳກັບຫຼັກການພື້ນຖານໃນການປຸງແຕ່ງອາຫານ S1 - ຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ

ກົດເມົ້າໃສ່ທີ່ນີ້ ເວບໄຊຂອງໂຮງຮຽນເຕັກນິກ-ວິຊາຊີບແບບປະສົມແຂວງໄຊຍະບູລີ

ເລືອກພາສາ

วันพุธที่ 14 ตุลาคม พ.ศ. 2563

demo-image

ການປຸງແຕ່ງອາຫານໃນວິຊາການແນະນຳກັບຫຼັກການພື້ນຖານໃນການປຸງແຕ່ງອາຫານ S1

 ການຮຽນ-ການສອນໃນພາກປະຕິບັດຕົວຈີງໃນວິຊາການປຸງແຕ່ງອາຫານໃນວິຊາການແນະນຳກັບຫຼັກການພື້ນຖານໃນການປຸງແຕ່ງອາຫານ S1 ສອນໂດຍ ອາຈານ ລັດສະໝີ ພັນທະວົງ ນັກສືກສາສາຂາປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການ ສົກສືກສາ 2019-2020 ແລະ 2020-2021

IMG-20200803-WA0006

IMG-20200812-WA0045

IMG-20200812-WA0047

IMG-20200812-WA0062

IMG-20200812-WA0066

IMG-20200812-WA0071

IMG-20200810-WA0008

IMG-20200803-WA0009

IMG-20200803-WA0008

IMG-20200812-WA0044

IMG-20200803-WA0005

IMG-20200803-WA0004


20200813_100114

20200812_111929

20200810_094554

20200810_094133

20200811_092020

20200810_142900

20200810_094110

20200806_115509

20200806_115316

20200804_115650


20200804_102557


20200806_094425

20200727_111625

20200727_111617

20190626_085529

20190621_105055

20190626_084640



20190621_105051

20190621_105036

20190621_105006

20190604_154110

20190613_101308

20190613_103044

20190614_091513

20190604_154012

20190604_095334

20190530_154124

20190528_105240

20190527_105643

20190527_110934



20190528_102409

20190528_084451



20190528_084412

20190527_154210

20190527_154115

20190527_111157

20190527_154129


ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

ສົນທະນາ