ນັກສຶກສາຫຼັກສູດ(12+2) ຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການ ປະຕິບັດແກະສະຫຼັກຜັກໜາກໄມ້ມາຕົບແຕ່ງຈານອາຫານ ແລະ ການຫຍິບລະໃບຂອບໂຕະ - ຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ

ກົດເມົ້າໃສ່ທີ່ນີ້ ເວບໄຊຂອງໂຮງຮຽນເຕັກນິກ-ວິຊາຊີບແບບປະສົມແຂວງໄຊຍະບູລີ

ເລືອກພາສາ

วันอังคารที่ 20 ธันวาคม พ.ศ. 2565

demo-image

ນັກສຶກສາຫຼັກສູດ(12+2) ຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການ ປະຕິບັດແກະສະຫຼັກຜັກໜາກໄມ້ມາຕົບແຕ່ງຈານອາຫານ ແລະ ການຫຍິບລະໃບຂອບໂຕະ

WhatsApp%20Image%202022-11-08%20at%2020.35.07

                                              ນັກສຶກສາກຳລັງປະຕິບັດ

WhatsApp%20Image%202022-11-08%20at%2020.35.56%20(2)

                                                 ຄູ ນຳພານັກສຶກສາເຮັດ

WhatsApp%20Image%202022-11-08%20at%2020.36.03
                                  ການຕົບແຕ່ງຈານເມືອສຳເລັດ
WhatsApp%20Image%202022-11-08%20at%2020.36.01
                                        ຄູ ເຮັດໃຫ້ເບິ່ງການຫຍິບລະໃບຂອບໂຕະ
WhatsApp%20Image%202022-12-08%20at%2008.46.58
                                      ນັກສຶກສາປະຕິບັດ
WhatsApp%20Image%202022-12-08%20at%2008.47.00

WhatsApp%20Image%202022-12-08%20at%2008.46.57

 

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

ສົນທະນາ