ນັກສຶກສາຫຼັກສູດ(12+2) ຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການ ປະຕິບັດແກະສະຫຼັກຜັກໜາກໄມ້ມາຕົບແຕ່ງຈານອາຫານ ແລະ ການຫຍິບລະໃບຂອບໂຕະ - ຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ

ກົດເມົ້າໃສ່ທີ່ນີ້ ເວບໄຊຂອງໂຮງຮຽນເຕັກນິກ-ວິຊາຊີບແບບປະສົມແຂວງໄຊຍະບູລີ

ເລືອກພາສາ

วันอังคารที่ 20 ธันวาคม พ.ศ. 2565

ນັກສຶກສາຫຼັກສູດ(12+2) ຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການ ປະຕິບັດແກະສະຫຼັກຜັກໜາກໄມ້ມາຕົບແຕ່ງຈານອາຫານ ແລະ ການຫຍິບລະໃບຂອບໂຕະ

                                              ນັກສຶກສາກຳລັງປະຕິບັດ

                                                 ຄູ ນຳພານັກສຶກສາເຮັດ

                                  ການຕົບແຕ່ງຈານເມືອສຳເລັດ
                                        ຄູ ເຮັດໃຫ້ເບິ່ງການຫຍິບລະໃບຂອບໂຕະ
                                      ນັກສຶກສາປະຕິບັດ


 

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

ສົນທະນາ